KauppaSuomi

KauppaSuomi – kättä pidempää kaupantekoon!

KauppaSuomi on kaikkien kauppaa tekevien toivelehti – niin ostajien kuin myyjienkin. Joka viikko ilmestyvän KauppaSuomi-lehden mielenkiintoinen sisältö syntyy yrittäjistä ja alansa asiantuntijoista koostuvan kumppanuusverkoston avulla; mielenkiintoisia juttuja tuoteuutuuksista, yrittäjäpersoonista, muodin maailmasta, hienoista harrastuksista… kaikesta siitä mikä kaupallisesti liittyy kotiin, perheeseen, asumiseen ja suomalaisten vapaa-aikaan.

KauppaSuomen lukemisesta jää mukava maku ja tunne siitä, että on saanut kättä pidempää onnistuneeseen kaupantekoon.

Koska KauppaSuomi jaetaan kolmella jakelualueella (Lahden, Oulun ja Ylivieskan ympäristöt) peräti 366.000:een talouteen, on KauppaSuomen mainostila hintaansa nähden erittäin tehokas ja edullinen mainostamistapa. Kaupanteosta kiinnostuneita lukijoita on nyt jo reilusti yli miljoona.

KauppaSuomi on julkaisu, josta löytyy yhdellä silmäilyllä parhaat autotarjoukset, tapahtumat ja uutuudet. KauppaSuomeen mainostajien mainokset saadaan yleensä valmiina ja ne taitetaan niille sovituille paikoille. Lisämaksusta KauppaSuomi taittaa mainosmateriaalista myös valmiin mainoksen.

Jos KauppaSuomea ei jaeta alueellenne, pääset lukemaan tarjoukset ja uutiset KauppaSuomen verkkoversioista Eteläisen, Pohjoisen ja Keski-Pohjanmaan talousalueiden jakeluna.

info@kauppasuomi.fi
www.kauppasuomi.fi
KauppaSuomi
ISSN 2341-9377 (painettu)
ISSN 2341-9385 (verkkojulkaisu)

 

Ilmoitusmyynti
010 430 3300
Email: ilmoitukset@kauppasuomi.fi

 

Pohjoinen

Antti Launonen
050 420 3620
antti.launonen[a]kauppasuomi.fi

Keski-Pohjanmaa

SamuliSavela3
Samuli Savela
050 420 2059
samuli.savela[a]kauppasuomi.fi

Eteläinen

Henna Sireeni
050 420 1928
henna.sireeni[a]kauppasuomi.fi