KauppaSuomi

KauppaSuomi – kättä pidempää kaupantekoon!

KauppaSuomi on kaikkien kauppaa tekevien toivelehti – niin ostajien kuin myyjienkin. Joka viikko ilmestyvän KauppaSuomi-lehden mielenkiintoinen sisältö syntyy yrittäjistä ja alansa asiantuntijoista koostuvan kumppanuusverkoston avulla; mielenkiintoisia juttuja tuoteuutuuksista, yrittäjäpersoonista, muodin maailmasta, hienoista harrastuksista… kaikesta siitä mikä kaupallisesti liittyy kotiin, perheeseen, asumiseen ja suomalaisten vapaa-aikaan.

KauppaSuomen lukemisesta jää mukava maku ja tunne siitä, että on saanut kättä pidempää onnistuneeseen kaupantekoon.

Koska KauppaSuomi jaetaan kolmella jakelualueella (Lahden, Oulun ja Ylivieskan ympäristöt) peräti 366.000:een talouteen, on KauppaSuomen mainostila hintaansa nähden erittäin tehokas ja edullinen mainostamistapa. Kaupanteosta kiinnostuneita lukijoita on nyt jo reilusti yli miljoona.

KauppaSuomi on julkaisu, josta löytyy yhdellä silmäilyllä parhaat autotarjoukset, tapahtumat ja uutuudet. KauppaSuomeen mainostajien mainokset saadaan yleensä valmiina ja ne taitetaan niille sovituille paikoille. Lisämaksusta KauppaSuomi taittaa mainosmateriaalista myös valmiin mainoksen.

Jos KauppaSuomea ei jaeta alueellenne, pääset lukemaan tarjoukset ja uutiset KauppaSuomen verkkoversioista Eteläisen, Pohjoisen ja Keski-Pohjanmaan talousalueiden jakeluna.

info@kauppasuomi.fi
www.kauppasuomi.fi
KauppaSuomi
ISSN 2341-9377 (painettu)
ISSN 2341-9385 (verkkojulkaisu)

 

Ilmoitusmyynti
010 430 3395
Email: ilmoitukset@kauppasuomi.fi

KS | Keski-Pohjanmaa

SamuliSavela3
Samuli Savela
050 420 2059
samuli.savela(a)kauppasuomi.fi

KS | Eteläinen

ArtoMerisalo2

Arto Merisalo
040 7331 331
arto.merisalo(a)kauppasuomi.fi

 

KS | Pohjoinen

HarriUutinen

Harri Uutinen
040 346 3616
harri.uutinen(a)kauppasuomi.fi